For comments, suggestions
Created with Raphaël 2.1.0 01.02.2005 Examinarea formala (atribuirea datei de depozit) 18.02.2005 Examinarea preliminara 14.04.2005 Examinarea de fond 31.10.2005 Publicarea hot. de acordare (F1) 30.04.2006 Finalizarea perioadei de depunere a opozitiilor 31.05.2006 Eliberarea brevetului (G2) 01.02.2010 Valabil pana la 30.09.2011 Publicarea hot. de decadere, termenul de restabilire a expirat

Brevet nevalabil


(11)Numarul documentului2868
(21)Numarul depozituluia 2005 0026
(22)Data depozitului2005.02.01
 Data depunerii cererii de examinare: (pe raspunderea solicitantului)
(71)Numele sau denumirea solicitantului (solicitanţilor), codul ţăriiUNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(72)Numele inventatorului (inventatorilor), codul ţăriiCIOBANU Corina, MD; CURCHI Diana, MD; STURZA Rodica, MD;
(73)Numele sau denumirea titularului (titularilor), codul ţăriiUNIVERSITATEA TEHNICĂ A MOLDOVEI, MD;
(54)Titlul inventieiProcedeu de obţinere a emulsiei alimentare apă/ulei/apă îmbogăţită cu micronutrienţi
(13)Codul documentului
G2, BOPI 06/2006
F1, BOPI 10/2005
(51)Clasificarea Internationala de Brevete A23L 1/24 (2006.01); A23L 1/39 (2006.01);
(19)TaraMD
(45)Data publicarii hotararii de acordare a brevetului2005.10.31
(47)Data eliberării brevetului2006.06.30
 Examinator(i) la examinarea de fondBAZARENCO Tatiana
 S-a achitat mentinerea pana la data:2010.02.01
 Data decăderii din drepturi2010.02.01
 Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii cu dreptul de restabilire, în buletinul din2010.09.30
 Publicarea menţiunii de încetare a valabilităţii fără dreptul de restabilire, în buletinul din2011.09.30
 Statutul cererii/brevetuluiBrevet nevalabil
Up
/inventions/Details.aspx?id=a%202005%200026